Η Λειψία «σκόρπισε» την Κολωνία κι έκανε άλμα τετράδας (1-5)

Η Λειψία «σκόρπισε» την Κολωνία κι έκανε άλμα τετράδας (1-5)

Η Λειψία ήταν ισοπεδωτική απέναντι στην Κολωνία και πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη (1-5), ανεβαίνοντας προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας

Η Λειψία πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Κολωνίας με το εμφατικό 5-1 στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι «ταύροι» ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο μέρος, όπου πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε τους γκολ, και με αυτό το τρίποντο ανέβηκαν προσωρινά στην τέταρτη θέση, προσπερνώντας την Ντόρτμουντ. Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο βίντεο: Πως τους γ@μησες… έτσι (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με το Τσάβι Σίμονς, όμως η απάντηση των «τράγων» ήταν άμεση με τον Ανταμιάν να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάρκο Ρόζε χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να σκοράρει τέσσερις φορές και να πάρει την νίκη. Δύο γκολ από τον Οπέντα (63′,67′), ένα από τον Χαϊνταρά (75′) κι ένα από τον Πόουλσεν (82), ήταν αυτά που χάρισαν το τρίποντο στην Λειψία.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Σβάμπε, Πακαράντα, Σαμπό, Κίλιαν, Κάρστενσεν, Μάρτελ, Χουσέινμπασιτς, Φινγκράφε, Κάινζ(73’ Σέλκε), Αλιντού(73’ Ντόουνς), Ανταμιάν

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Χένρικς, Ορμπάν, Λουκεμπά, Ράουμ, Σίμονς, Σλάγκερ, Χαϊνταρά, Όλμο, Σέσκο(75’ Μπαουμγκάρντνερ), Οπεντά(75’ Πόουλσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ