Δεν σταματά πουθενά ο Τζόλης: Ένα γκολ και δύο ασίστ στην νίκη της Φορτούνα επί της Όσναμπρικ (vid)

Δεν σταματά πουθενά ο Τζόλης: Ένα γκολ και δύο ασίστ στην νίκη της Φορτούνα επί της Όσναμπρικ (vid)

O Xρήστος Τζόλης συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στην Bundesliga 2, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει ένα γκολ και δύο ασίστ στην σημερινή νίκη της Φορτούνα επί της Όσναμπρικ του Θανάση Ανδρούτσου

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν για ακόμα μια φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στην νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Όσναμπρικ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση στο 35ο λεπτό του ματς και στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ. Η πρώτη στο γκολ του Τακάσι Ουτσίνο στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και η δεύτερη στο 72′, στο τέρμα του Μάρλον Μουσταφά, ο οποίος έκανε το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»

Ο 22χρονος διεθνής άσος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Γερμανία, μετρώντας 17 γκολ και 7 ασίστ, και πλέον οδηγεί την Φορτούνα σε τροχιά ανόδου, αφού η ομάδα του Ντίσελντορφ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος για την Όσναμπρικ, καταγράφοντας την 8η αγωνιστική του στην Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ