Ανατροπή δεδομένων με Τσάμπι Άλονσο

Ανατροπή δεδομένων με Τσάμπι Άλονσο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήταν αποκαλυπτικός αναφορικά με το προπονητικό μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο.

Το πιο «καυτό» προπονητικό όνομα της Ευρώπης είναι αναμφισβήτητα ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός τεχνικός οδηγεί την Μπάγερν Λεβερκούζεν στην Bundesliga και δεν αποκλείεται να πάει… μέχρι τέλους και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Αλόνσο λόγω της απόφασης του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ και με δεδομένο πως θα φύγει και ο Τούχελ από την Μπάγερν Μονάχου, το όνομά του συνδέεται με τις δύο ομάδες. Ωστόσο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα…

Διαβάστε επίσης: «Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Αλόνσο αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα του μέχρι και τον Ιούνιο του 2025, δηλαδή, και για τη νέα σεζόν, επισημαίνοντας όμως την ύπαρξη της ρήτρας στο συμβόλαιό του.

Δείτε το αποκαλυπτικό ποστάρισμα του Ρομάνο:

«Η Λίβερπουλ δεν θα περιμένει άλλο τον Τσάμπι Αλόνσο – καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι πλέον μια επιλογή που ήδη αναφέρεται έντονα εσωτερικά στην ομάδα, αλλά όχι η μόνη.

Η Μπάγερν προετοιμάζεται να περιμένει τον Αλόνσο μέχρι να πάρει μια επίσημη απόφαση αλλά εκείνος αναμένεται να παραμείνει στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2025… με ρήτρα αποδέσμευσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ