Χένες: «Δουλεύουμε και εμείς για την απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο, αλλά θα είναι δύσκολο να τον πάρουμε»

Χένες: «Δουλεύουμε και εμείς για την απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο, αλλά θα είναι δύσκολο να τον πάρουμε»

Για την περίπτωση απόκτησης του Τσάμπι Αλόνσο, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, τονίζοντας ότι ο βαυαρικός σύλλογος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι με διαφορά το πιο «καυτό» όνομα σε επίπεδο προπονητών εν όψει του καλοκαιριού, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία απειλεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου την τελευταία δεκαετία και να κατακτήσει τον τίτλο της φετινής Bundesliga.

Οι Βαυαροί, μάλιστα, μαζί με την Λίβερπουλ, είναι οι ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βάσκου προπονητή, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Σε δηλώσεις του στην  γερμανική εφημερίδα «Bild», ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 42χρονο προπονητή είναι υπαρκτό, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι αφού για τον Αλόνσο ενδιαφέρονται κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

«Έδειξε πως είναι προπονητής παγκόσμιου επιπέδου και θα είναι πολύ δύσκολο να τον πάρουμε. Σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ εξετάζουν την περίπτωσή του και η Λεβερκούζεν θέλει να τον κρατήσει. Δουλεύουμε και εμείς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Δύσκολα υπάρχει ο κατάλληλος προπονητής και ταυτόχρονα να είναι διαθέσιμος.

Μιλάμε για προπονητές που έχουν ήδη συμβόλαιο με άλλες ομάδες και που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τόσο εύκολο να τους πούμε πως η Μπάγερν είναι η καλύτερη επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ