Oριστικό: Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο της Λεβερκούζεν

Oριστικό: Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε την παραμονή του στον πάγκο της Λεβερκούζεν

Ο Τσάμπι Αλόνσο ξεκαθάρισε ότι θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Λεβερκούζεν, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει μια εκ των Λίβερπουλ ή Μπάγερν Μονάχου

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της προπονητικής. Τι κι αν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Τσάμπι Αλόνσο  έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της Λεβερκούζεν για ακόμα μία σεζόν, βάζοντας τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια για το μέλλον του.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ και λίγες ώρες μετά ο Βάσκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι  των «ασπιρίνων» τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας ξέρει τον τρόπο: Το δίδυμο που αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο 42χρονος στις δηλώσεις του τόνισε ότι είχε περιθώριο μέχρι και το διάλειμμα του Μαρτίου να λάβει τις τελικές του αποφάσεις, κάτι που έκανε πράξη. Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το ενδιαφέρον των Μπάγερν και Λίβερπουλ.

«Αυτή τη στιγμή είναι το σωστό μέρος για μένα να αναπτυχθώ σαν προπονητής. Είμαι νέος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Ο σύλλογος υπήρξε υποστηρικτικός και νιώθω σεβασμό από όλους.

Οι οπαδοί έχουν δείξει μεγάλο σεβασμό και έχουν λόγους να πιστεύουν και να ονειρεύονται ότι θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Έχω ένα θαυμάσιο προσωπικό να με βοηθήσει στη δουλειά μου και εξίσου θαυμάσιους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση [με τους υπεύθυνους του συλλόγου] και τους ενημέρωσα για την απόφαση να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μετά από πολλές συζητήσεις για το μέλλον μου, χρησιμοποίησα το διάλειμμα για να σκεφτώ και να πάρω την απόφασή μου.

Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για μένα ως νέος προπονητής. Η δουλειά μου στη Μπάγερ δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχο… όλα είναι φανταστικά εδώ», απάντησε σε ερώτηση για το πώς έλαβε την απόφασή του.

Για το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μπάγερν ο Αλόνσο σχολίασε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν. Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και έχω δυνατούς δεσμούς μαζί τους αλλά είμαι στο μέρος που θέλω να είμαι. Δεν είναι η ώρα να αποφασίσω για το μέλλον μου τώρα, θέλω να αναπτυχθώ στη Λεβερκούζεν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ