Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωσε μέχρι το 2029 ο Νίμπελ, δανεικός για δύο χρόνια στη Στουτγκάρδη (pic)

Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωσε μέχρι το 2029 ο Νίμπελ, δανεικός για δύο χρόνια στη Στουτγκάρδη (pic)

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αλεξάντερ Νίμπελ, με τον Γερμανό κίπερ, ωστόσο, να παραμένει ως δανεικός στην Στουτγκάρδη μέχρι το 2026

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα (12/04) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλεξάντερ Νίμπελ, για τέσσερα επιπλέον χρόνια, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να ανήκει στους Βαυαρούς μέχρι το 2029.

Την ίδια στιγμή, οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία και με την Στουτγκάρδη για την παραχώρηση του 27χρονου τερματοφύλακα, μέσω δανεισμού για δύο ακόμα σεζόν, αφού ο 27χρονος άσος, αγωνίζεται την φετινή σεζόν στους Σουηβούς, με τους οποίους έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα» (pic+vid)

Ο Νίμπελ αποκτήθηκε από την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2020, από την Σάλκε, καταγράφοντας τέσσερις συμμετοχές και κατακτώντας μαζί της τη Bundesliga, μαζί με το Super Cup σε Γερμανία και Ευρώπη.

Από το 2021 έως το 2023 πέρασε δύο σεζόν ως δανεικός στη Μονακό, όπου έπαιξε σε 97 παιχνίδια, για να φορέσει τη φετινή σεζόν τη φανέλα της Στουτγκάρδης, μετρώντας έως τώρα 29 εμφανίσεις.

Η Μπάγερν θεωρεί τον Νίμπελ, ως ιδανικό διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ για την θέση του τερματοφύλακα και γι’ αυτό τον λόγο του πρόσφερε νέο μακροχόνιο συμβόλαιο, «δένοντάς» τον στην Βαυαρία για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ