Κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο της Μπάγερν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο της Μπάγερν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η Μπάγερν μονάχου έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου ο Γερμανός προπονητής να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών

Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τους Βαυαρούς να ψάχνουν τον διάδοχό του.

Οι διοίκηση της γερμανικής ομάδας είχαν ως πρώτο στόχο τον Τσάμπι Αλόνσο, ωστόσο ο Βάσκος προπονητής θα συνεχίσει το έργο του στην Λεβερκούζεν, μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Τις προηγούμενες μέρες, τα γερμανικά μέσα έκανα λόγο για επικοινωνία των ανθρώπων της Μπάγερν με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο η λύση που δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο είναι ιδιαίτερα γνώριμη, καθώς πρόκειται για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπάγερν για ένα συμβόλαιο τριετούς ή τετραετούς διάρκειας. Ο Νάγκελσμαν είναι θετικός, όμως ακόμα δεν έχει έχει πει το «ναι», κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανός κόουτς πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021 και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, με απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες, 10 ήττες, ένα πρωταθλήματα και δυο Super Cup. O 36χρονος κόουτς αντικαταστάθηκε από τον Τόμας Τούχελ πέρυσι τον Απρίλιο, σε μια κίνηση που οι Βαυαροί δείχνουν να την έχουν μετανιώσει.

Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν θα καθοδηγήσει τα Πάντσερ στο Euro 2024, που θα γίνει στην πατρίδα του και μετά το τουρνουά μένει ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ