Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο, είναι υποψήφιος για τον τίτλο του «Golden Boy» για το 2024.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, που αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο από τον Ολυμπιακό, με τις εμφανίσεις του κατάφερε να βρεθεί στην λίστα των υποψήφιων «Golden Boy» για το 2024.

Πρόκειται για τους 100 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της σεζόν που διανύουμε ηλικίας κάτω των 21 ετών και το όνομα του Έλληνα αμυντικού «φιγουράρει» μαζί με αυτά των Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα) και Ζοάο Νέβες (Μπενφίκα), μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Ολυμπιακός: Η τοπ άμυνα, ο ίδιος τρόπος που… άλλαξε και οι πεντάδες που ξεχώρισαν

Ο Καλογερόπουλος την φετινή σεζόν στον Βόλο μετρά 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 2.104 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα, Τον περασμένο Μάρτιο έκανε και το ντεμπούτο του με την Κ21 της Εθνικής μας ομάδας αγωνιζόμενος όλο το 90λεπτο απέναντι στην Ανδόρα (νίκη με 1-0), ενώ κατά το παρελθόν έχει και 14 συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες, με αποκορύφωμα την παρουσία του στο Euro Κ19.

Θυμίζουμε πως, ο Καλογερόπουλος είναι ο νεότερος παίκτης των Πειραιωτών που έχει αγωνιστεί ως βασικός σε επίσημο αγώνα αφού σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, ξεκίνησε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague της σεζόν 2020-21.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ