Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Βαυαρικό πάρτι στην πρωτεύουσα

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Βαυαρικό πάρτι στην πρωτεύουσα

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Ουνιόν στο Βερολίνο και την βύθισε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Η Μπάγερν άφησε πίσω της τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους «4» του Champions League και την κούραση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Άρσεναλ και παρότι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον διέλυσε με 5-1 στο Βερολίνο την Ουνιόν για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga.

Τέσσερις… στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να βρεθούν «αγκαλιά» με την παραμονή τους. Ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τους βαθμούς, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα, ωστόσο, όχι μόνο δεν πήραν τίποτα από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, αντίθετα, διασύρθηκαν κι ελπίζουν, πια, σε «δώρο» της Φράιμπουργκ στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/04) με την Μάιντς.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Το πάρτι της Μπάγερν άρχισε στο 29′ όταν ο Γκορέτσκα με σουτ έγραψε το 0-1 και στο 45′ ο Κέιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Στο 53ο λεπτό ο Τσούπο Μοτίνγκ σέντραρε από αριστερά και ο Μίλερ με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 0-3. Στο 62′ από ασίστ του Κέιν ο Τέλ έκανε το 0-4 με σουτ και στο 67′ ο Μίλερ με κεφαλιά έκανε το 0-5. Το μόνο που κατάφερε η Ουνιόν ήταν να μειώσει σε 1-5 στο 90′ με σουτ του Φέρτεσεν.

Ουνιόν Βερολίνου: Ρένοβ, Φογκτ, Τρίμελ, Γκόζενς, Λέιτε (59’ Γιουράνοβιτς), Ντούκι, Σέφερ (59’ Λαϊντουνί), Τουσάρ, Αάρονσον, Φόλαντ (70’ Κνόχε), Χόλερμπαχ (59’ Φέρτεσεν)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντάιερ, Ντέιβις, Κιμ (59’ Ουπαμεκανό), Κίμιχ (71’ Μαζραουί), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα (71’ Λάιμερ), Τσούπο Μοτίνγκ (71’ Θαραγόθα), Μίλερ (83’ Σβονάρεκ), Τελ, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ