Νίκησε την Μπάγερν και την απειλεί για τη δεύτερη θέση η Στουτγκάρδη (3-1) – Σκόρπισε την Άουγκσμπουργκ η Ντόρτμουντ (5-1)

Νίκησε την Μπάγερν και την απειλεί για τη δεύτερη θέση η Στουτγκάρδη (3-1) – Σκόρπισε την Άουγκσμπουργκ η Ντόρτμουντ (5-1)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει με... φόρα από το Champions League επικρατώντας με 5-1 της Άουηγκσμπουργκ. Παράλληλα, η Στουτγκάρδη νίκησε την Μπάγερν Μονάχου 3-1 και την πλησίασε για τη δεύτερη θέση.

Μπορεί ένα έκανε εκτεταμένο ροτέισον μετά την τεράστια νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League, όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είχε όρεξη για… αστεία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ την οποία και διέλυσε με 5-1, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… τρελό, καθώς σημειώθηκαν πέντε τέρματα. Ο Μουκοκό στο 4′ και ο Μάλεν στο 20′ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων για το 2-0, με τον Μουκοκό να σκοράρει ξανά στο 29′ για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βάργκας σε 3-1 στο 32′, αλλά ο Ρόις ανέβασε την δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 34′. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ενμέτσα στο 64′.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, η Στουτγκάρδη «πάτησε» την Μπάγερν Μονάχου με 3-1 εντός έδρας. Ο Λεωνίδας Στεργίου άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 29′, με τον Χάρι Κέιν να ισοφαρίζει στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο στο φινάλε οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δύο γκολ. Ο Γεόνγκ στο 83′ και ο Εμβουπά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 3-1, με το οποίο η Στουτγκάρδη πλησίασε τους Βαυαρούς στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 5-1
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ 2-2
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 3-1
Βόλφσμπουργκ-Ντάρμσταντ 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ