Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Τρίμπαλο» με πρωταγωνιστή Τζόλη και μια… ανάσα από την άνοδο

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Τρίμπαλο» με πρωταγωνιστή Τζόλη και μια… ανάσα από την άνοδο

Με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει μία ασίστ και να έχει συμμετοχή στα άλλα δύο γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ επιβλήθηκε της Μπόχουμ στο μπαράζ ανόδου και είναι μια ανάσα από την Bundesliga.

Έτοιμη να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Bundesliga έπειτα από 4 χρόνια παραμονής στη Β’ Κατηγορία είναι πλέον η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 22 γκολ), ο οποίος ξεκίνησε βασικός και πρωταγωνίστησε ξανά, μετρώντας άλλη μία ασίστ (7η εφετινή), θριάμβευσε εκτός έδρας επί της Μπόχουμ με 3-0 στο πρώτο μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την επιστροφή της ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5, 21:30) στην «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Το ματς στο «Vonovia Ruhrstadion» ξεκίνησε με τη Φορτούνα να πατάει το… γκάζι γίνεται από νωρίς το «αφεντικό» στο γήπεδο. Στο 13’ ο Τζόλης εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα αριστερά, με τον Φίλιπ Χόφμαν να κάνει κάκιστο υπολογισμό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στο 17’ ο Μπερνάρντο είχε «κεραυνό» στο αριστερό δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπόχουμ, ενώ στο 64’ ο Φέλιξ Κλάους διπλασίασε τα τέρματα της Φορτούνα, υποδεχόμενος μία εξαιρετική ασίστ απ’ τον Τζόλη.

Την τελική… πινελιά στο μεγάλο διπλό της Φορτούνα έβαλε στο 72’ ο Γιανίκ Ένγκελχαρντ με κοντινό πλασέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζόλη και κακή απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ