Συγκίνησε ο Παπασταθόπουλος στο «αντίο» του προς τους φίλους της Ντόρτμουντ

Συγκίνησε ο Παπασταθόπουλος στο «αντίο» του προς τους φίλους της Ντόρτμουντ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχαιρέτησε τους φίλους της Ντόρτμουντ με ένα συγκινητικό μήνυμα σε μορφή επιστολής, τονίζοντας πως οι σκέψεις του θα βρίσκονται για πάντα μαζί τους.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και δίνοντας στην Ντόρτμουντ 16.000.000 ευρώ.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, αλλά και την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης των Λονδρέζων, ο 30χρονος αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους» της Γερμανίας με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο Facebook σε μορφή επιστολής, αποθεώνοντας τους φιλάθλους της και τονίζοντας πως οι σκέψεις του θα βρίσκονται για πάντα μαζί τους.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι της Ντόρτμουντ,

Είχα την τιμή και τη χαρά να φορέσω τη φανέλα της Ντόρτμουντ για πέντε χρόνια.

Σε πολλά παιχνίδια ήμουν αρχηγός της ομάδας. Μαζί κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και δύο Super Cup Γερμανίας. Συμμετείχαμε τέσσερις φορές στο Champions League και μία στο Europa League.

Ως παίκτης της Ντόρτμουντ, ένιωσα τη σπουδαιότητα του συλλόγου. Συνδέθηκα μαζί σας, έγινα ένα με εσάς, επειδή είστε ξεχωριστοί και απίθανοι οπαδοί και δεν σταματήσατε να μας στηρίζετε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα έδινα τα δυνατά μου, επειδή το αξίζετε. Τώρα, ήρθε η στιγμή να σας αποχωριστώ.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην καριέρα μου και η Άρσεναλ θα είναι το νέο σπίτι μου. Φεύγω από την Ντόρτμουντ για έναν άλλο θρυλικό σύλλογο, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, όπως κι η Ντόρτμουντ.

Επομένως, σας αποχαιρετώ με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε φίλο της Μπορούσια και ελπίζω η ομάδα να έχει κάθε χρόνο επιτυχίες και να κατακτά τίτλους.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Οι σκέψεις μου θα είναι πάντα μαζί σας,

Ο δικός σας, Σωκράτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ