Μάχη Παρί και Ντόρτμουντ για Βίτσελ

Μάχη Παρί και Ντόρτμουντ για Βίτσελ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Άξελ Βίτσελ.

Το Βέλγιο πραγματοποίησε τρομερή πορεία στο Μουντιάλ της Ρωσίας με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες του να εκτοξεύσουν την αξία τους και να γίνουν μήλον της έριδος για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άξελ Βίτσελ ο οποίος ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των κόκκινων διαβόλων και όπως όλα δείχνουν θα εξαργυρώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Βέλγος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες θέλουν να τον αποκτήσουν και αναμένεται μάλιστα να καταθέσουν άμεσα και πρόταση στην ομάδα του.

Ο Βίτσελ αγωνίζεται από το 2016 στην Κίνα, έχοντας συμβόλαιο που αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προκαλεί δυσκολίες στην περίπτωση του, καθώς ούτε η Παρί αλλά ούτε η Ντόρτμουντ προτίθενται να προσφέρουν τόσο μεγάλο συμβόλαιο στον 29χρονο.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως και οι δύο σύλλογοι έχουν αρκετά χρήματα διαθέσιμα, αλλά και το ότι ο Βίτσελ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, δείχνει πως Βεστφαλοί και Παριζιάνοι θα δώσουν μεγάλη μάχη για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ