Μπάγερν Μονάχου – Αμβούργο 4-1 (vids)

Μπάγερν Μονάχου – Αμβούργο 4-1 (vids)

Φιλική νίκη με 4-1 της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στο Αμβούργο, με τον Τόμας Μίλερ να συμπληρώνει δεκαετία από το ντεμπούτο του κόντρα στην ίδια ομάδα και να πετυχαίνει δύο γκολ. Φοβερό τέρμα με τακουνάκι από τον Βάγκνερ.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 4-1 το Αμβούργο σε φιλική αναμέτρηση, τρεις μήνες μετά τον ιστορικό υποβιβασμό της δεύτερης στην Bundesliga 2.

Το Αμβούργο προηγήθηκε στο 25′ με τον Νάρεϊ, όμως οι Σάντρο Βάγκνερ και Τόμας Μίλερ σκόραραν από δύο φορές, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, ένα εκ των οποίων επιτεύχθηκε με φοβερό τακουνάκι του πρώην φορ της Χόφενχαϊμ

Το Αμβούργο στάθηκε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο η αποτελεσματικότητα της ομάδας του Νίκο Κόβατς ήταν αρκετή για να της χαρίσει μία άνετη νίκη, στο τελευταίο φιλικό ματς πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων των πρωταθλητών Γερμανίας.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Μίλερ είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στο Αμβούργο ακριβώς δέκα χρόνια πριν, μόλις στα 18 του και υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλίνσμαν, έκανε ιδιαίτερη την περίσταση για τον Γερμανό διεθνή επιθετικό.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε για την Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Βάγκνερ, Ρόμπερν, Ραφίνια, Γκορέτσκα, Ρούντι, Μιχαϊλεβιτς, Κον, Κομάν, Αγουτζά, Σάντσες.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ