Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φ. 3-1

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φ. 3-1

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1 και πάτησε προσωρινά κορυφή στη Μπουντεσλίγκα. Γκολ στο ντεμπούτο του με τους Βεστφαλούς ο Αλκάθερ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ματς της Παρασκευής για τη Μπουντεσλίγκα νίκησε δύσκολα με 3-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πάτησε κορυφή με 7 βαθμούς.

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης στάθηκαν πολύ καλά στο «Signal Iduna Park» και αντιμετώπισε την Μπορούσια ως ίσο προς ίσο τα πρώτα 70 λεπτά της αναμέτρησης. Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Αμπντού Ντιαλό στο 36ο λεπτό, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και με τους Βεστφαλούς να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος η καλή εμφάνιση της Άιντραχτ επιβραβεύτηκε με το γκολ του Σεμπάστιαν Χάλερ στο 68′ το οποίο έφερε το ματς και πάλι στα ίσια. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ήταν αισθητά καλύτεροι και αφού αρχικά ξαναπήραν κεφάλι στο 72′ με τον Μάριους Βολφ, ο Πάκο Αλκάθερ στο 88′ έκανε το τελικό 3-1 πραγματοποιώντας εξαιρετικό ντεμπούτο με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ