Δύο γκολ ο Γκόμεζ στη ματσάρα του Φράιμπουργκ, έπαιξε ως αλλαγή ο Δώνης (vids)

Δύο γκολ ο Γκόμεζ στη ματσάρα του Φράιμπουργκ, έπαιξε ως αλλαγή ο Δώνης (vids)

Ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε ως αλλαγή και δεν πρόλαβε να βοηθήσει τη Στουτγκάρδη, η οποία ήρθε ισόπαλη με 3-3 στο Φράιμπουργκ σε ένα φοβερό ματς, με τον Μάριο Γκόμεζ να σκοράρει δύο φορές. Λύτρωση στην τελευταία φάση για τη Νυρεμβέργη κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Στο κορυφαίο ματς της αγωνιστικής στην Bundesliga συμμετείχαν οι Φράιμπουργκ και Στουτγκάρδη, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 το βράδυ της Κυριακής (16/09), παίρνοντας μάλιστα τον πρώτο βαθμό τους για τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1′ με τον Γκόντορφ, όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ινσούα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Μάριο Γκόμεζ έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους με κοντινό τελείωμα και διπλή προσπάθεια.

Ο Γκόντορφ έγραψε το λίγο αργότερα 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο Γερμανός διεθνής επιθετικός «χτύπησε» ξανά για να γράψει το 2-3 στο 56′, αυτή τη φορά με υπέροχη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι. Ο Βάλσμιντ είχε δοκάρι με ψιλοκρεμαστό πλασέ, λίγο πριν ισοφαρίσει στο 81′ για το τελικό 3-3 με έναν «κεραυνό» από πλάγια θέση. Όσο για τον Τάσο Δώνη, μπήκε στο ματς στο 86ο λεπτό του αγώνα και δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στο άλλο παιχνίδι του απογεύματος η Νυρεμβέργη κατάφερε να αποδράσει με το 1-1 από τη Βρέμη, με γκολ του Μισιτζάν στην τελευταία φάση, με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν φυσικά σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Βέρντερ προηγήθηκε με τον Έγκεσταϊν στο 26′ και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, ωστόσο η αδυναμία της να διπλασιάσει το προβάδισμά της, εντέλει της κόστισε πολύ ακριβά.

Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ