Γκρόσκροϊτς: «Πρέπει να φύγει από τη Ντόρτμουντ ο Γκέτσε»

Γκρόσκροϊτς: «Πρέπει να φύγει από τη Ντόρτμουντ ο Γκέτσε»

Την άποψη ότι ο Μάριο Γκέτσε πρέπει να φύγει από τη Γερμανία και τη Ντόρτμουντ για να ξαναπαίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, εξέφρασε ο Κέβιν Γκρόσκροίτς , σε δηλώσεις του στο γερμανικό Sky Sports.

Την πεποίθηση του ότι ο Μάριο Γκέτσε θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εξέφρασε ο πρώην παίκτης των βεστφαλών Κέβιν Γκρόσκροίτς.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου έχει αγωνιστεί μόνο δυο φορές στην εκκίνηση της φετινής χρονιάς και σύμφωνα με τον Γερμανό, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ για να μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο.

Μιλώντας στο γερμανικό Sky Sports, o 30χρονος αμυντικός τόνισε: « Λυπάμαι πολύ για τον Γκέτσε, στην Γερμανία γράφουν συνέχεια πράγματα για αυτόν και μόνο για αυτόν. Ίσως θα ήταν καλό για αυτόν το χειμώνα να εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει από τη Ντόρτμουντ για να μπορεί να βρει περισσότερη ησυχία και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί.Ο Κλόπ τον ξέρει πολύ καλά και θα ήταν καλό να πάει στη Λίβερπουλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ