Χάμες προς Κόβατς: «Δεν είμαστε στη Φρανκφούρτη»

Χάμες προς Κόβατς: «Δεν είμαστε στη Φρανκφούρτη»

Οι συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη φαίνεται να έχουν πυροδοτήσει τα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου με τον Χάμες Ροντρίγκες να επιτίθεται λεκτικά προς τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς.

Η Μπάγερν Μονάχου αγνοεί την νίκη σε τρεις συνεχόμενους αγώνες(δυο για το πρωτάθλημα,ένας για το Τσάμπιονς Λιγκ) και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας μόνο καλό δεν είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, αρκετοί ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας φαίνεται να είναι δυσαρεστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού του Νίκο Κόβατς, καθώς η πρωταθλήτρια Γερμανίας αγωνίζεται πιο αμυντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που το «τιμόνι» της ομάδας το είχαν οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιουπ Χάινκες.

Ωστόσο, αυτός που εκφράζει την ανοικτά την δυσαρέσκειά του είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πέρα τον τρόπο παιχνιδιού τον Βαυαρών είναι και δυσαρεστημένος και με τον λίγο χρόνο συμμετοχής του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Κολομβιανός άσος φαίνεται να επιτέθηκε λεκτικά προς τον 46χρονο τεχνικό μετά από το παιχνίδι με τον Άγιαξ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας: ««Δεν είμαστε στη Φρανκφούρτη», αναφερόμενος βέβαια στην πρώην του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ