Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 4-3

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 4-3

Η Ντόρτμουντ είδε τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει... πράγματα και θαύματα, λυτρώνοντάς τη στις καθυστερήσεις του ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (4-3)! Άνετη νίκη για τη Σάλκε, ήττα για τη Στουτγκάρδη.

Σε ένα εκπληκτικό ματς στη Βεστφαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είδε τον Πάκο Αλκάθερ να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση, να πετυχαίνει χατ-ρικ σε 34 λεπτά και να οδηγεί τους Κιτρινόμαυρους στη νίκη με 4-3 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, λυτρώνοντας μάλιστα την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ δύο φορές, αρχικά με γκολ του Φινμπόγκαρσον (0-1) και εν συνεχεία με τέρμα του Μαξ Φίλιπ (1-2), ωστόσο ο Ισπανός φορ κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο φορές. Ο Γκέτσε ήταν εκεί για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 84′ (3-2) και ο Γκρέγκοριτς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (3-3), με τον Αλκάθερ να έρχεται εκ νέου για να γράψει το τελικό 4-3 στο 90’+6′! Ακόμα μία ασίστ και συγκεκριμένα την έκτη στην Bundesliga κατέγραψε ο 18χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σάντσο, στο πρώτο γκολ του Αλκάθερ στο 62′.

Η Σάλκε συνέχισε με νίκη στην έδρα της νεοφώτιστης Φορτούνα Ντίσελντορφ, χάρη σε τέρματα των ΜακΚένι και Μπούργκσταλερ, ενώ το Ανόβερο πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της Στουτγκάρδης, την ώρα που ο Τάσος Δώνης βρισκόταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Στο πιο αδιάφορο -βάσει του πώς εξελίχθηκε- ματς του απογεύματος, Μάινζ και Χέρτα Βερολίνου έμειναν στο 0-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 16:30:

Ανόβερο – Στουτγκάρδη 3-1 (30′, 45’+1′ Γουντ, 90’+1′ Μπεμπού / 50′ Μάριο Γκόμεθ)

Μάιντς – Χέρτα 0-0

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 4-3 (62′, 80′, 90’+6′ Πάκο Αλκάθερ, 84′ Γκέτσε / 22′ Φινμπόγκασον, 71′ Μαξ, 87′ Γκρέγκοριτς)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Σάλκε 0-2 (48′ ΜακΚένι, 53′ Μπουργκστάλερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ