Λειψία – Νυρεμβέργη 6-0

Λειψία – Νυρεμβέργη 6-0

Η Λειψία ήταν καταιγιστική απέναντι στην Νυρεμβέργη, νικώντας την με 6-0, ενώ μόλις στο μισάωρο, οι παίκτες της έιχαν βρει δίχτυα τέσσερις φορές.

 

Εμφατική νίκη για την Λειψία, η οποία επικράτησε της Νυρεμβέργης με 6-0, παραμένοντας αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3′ με τον Κέβιν Καμπλ να σκοράρει από κοντά, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γιουσούφ Πούλσεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Χωρίς να βγάλουν το πόδι από το γκάζι ούτε στιγμή και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ νίκησε σε τετ α τετ τον Μπρέντλοου γράφοντας το 3-0.

Η Νυρεμβέργη δεν μπορούσε να αντιδράσει στην συνεχή πίεση της Λειψίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος με δυνατό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 4-0.

Χρειάστηκε να φτάσει το 54ο λεπτό, ωστέ η Νυρεμβέργη να χάσει την πρώτη της φάση στο παιχνίδι, αλλά ο Μίκαελ Ίσακ αστόχησε σε σουτ από αρκετά πλεονεκτική θέση. Μετά από αυτή τη φάση η Λειψία επανήλθε στα στάνταρ του πρώτου ημιχρόνου και στο 55′ έκανε το 5-0 με δυνατό σουτ του Σάβιτζερ. Ο Τίμο Βέρνερ τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε και αυτός το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι, καθώς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 66′ η Νυρεμβέργη έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Τιμ Λέιμπολντ θα αντικρίσει απευθείας κόκκινη κάρτα, παραχωρώντας πέναλτι στους γηπεδούχους. Ο Τίμο Βέρνερ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά είδε τον Μπρέντλοου να του στερεί το χατ-τρικ. Η Λειψία δημιούργησε κάποιες ακόμα ευκαιρίες, ωστόσο το 6-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ