Το απίστευτο στατιστικό του Πάκο Αλκάθερ

Το απίστευτο στατιστικό του Πάκο Αλκάθερ

Ο Ισπανός φορ δείχνει να αναγεννιέται στην Γερμανία, έπειτα από δύο μέτριες σεζόν με την Μπαρτσελόνα

Έπειτα από δύο χρονιές στην Μπαρτσελόνα που δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, ο Πάκο Αλκάθερ δόθηκε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρότι στο εν εξελίξει γερμανικό πρωτάθλημα, δεν έχει πάρει ούτε μία φορά φανέλα βασικού, έχει σκοράρει 6 φορές περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένα απίθανο στατιστικό.

Και αυτό γιατί τα έξι τέρματα που έχει πετύχει, πέραν του ότι τον καθιστούν πρώτο σκορερ μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα, έχουν έρθει έπειτα από μόλις 81 αγωνιστικά λεπτά. Δηλαδή, ο Πάκο Αλκάθερ χρειάζεται μόλις 13,5 λεπτά για να σκοράρει. Πραγματικά απίστευτο. Μάλιστα, το εν λόγω επίτευγμα του Ισπανού φορ, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι σε 151 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, ήτοι 8500 αγωνιστικά λεπτά, σκόραρε 43 φορές, δηλαδή χρειαζόταν 197 λεπτά για κάθε γκολ του.

Το μοναδικό ματς στο οποίο έχει αγωνιστεί βασικός, είναι αυτό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου με δικό του γκολ στο 72′ η γερμανική ομάδα έκανε το 2-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ