«Βασιλικός Μπλε» μέχρι το 2020 ο Νάλντο

«Βασιλικός Μπλε» μέχρι το 2020 ο Νάλντο

«Δεν είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ» είχε πει ο Νάλντο πριν τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος Γερμανίας, που στα 36 του επέκτεινε τελικά τη συνεργασίας του με την Σάλκε για άλλα.

Λες και κάτι γνώριζε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν επιπλέον χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι ο Νάλντο θα έχει συμβόλαιο με την Σάλκε έως τις 30 Ιουνίου 2020.

«Πρόκειται για πολύ σπουδαία νέα για τους οπαδούς του συλλόγου», τόνισε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή: «Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι αυτός που ενώνει την ομάδα».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χέιντελ, επισήμανε: «Τόσο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος, ο Νάλντο αποτελεί το πρότυπο για την ομάδα μας και για την Σάλκε ως σύλλογο».

Για τον 36χρονο άσο (γεννημένος στις 10/09/1982) ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Σάλκε. Είναι ένα φαντατικό σωματείο με πιστούς φιλάθλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας».

Ο Νάλντο υπέγραψε στην Σάλκε το καλοκαίρι του 2016 από την Βόλφσμπουργκ κι έχει κάνει από τότε 75 εμφανίσεις στην Bundesliga, το γερμανικό Κύπελλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 9 γκολ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην περυσινή πορεία της ομάδας που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ