Η συζήτηση του Κωνσταντέλια με τον Καρέτσα: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτό…» (vid)

Η συζήτηση του Κωνσταντέλια με τον Καρέτσα: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτό…» (vid)

Τι είπαν Κωνσταντέλιας και Καρέτσας πριν το ματς της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς και ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην Ντόρτμουντ, παρόλο που βρίσκονται για ένα πολύ μικρό διάστημα στον σύλλογο.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία πριν από μερικές ημέρες να αγωνιστούν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και είχαν μία… επική συζήτηση πριν από τη σέντρα του Super Cup.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Το παραμύθι που δεν έχει «δράκο», οι προσωπικότητες και τα εισιτήρια

Συγκεκριμένα, ο «Ντέλιας» ανέφερε προς τον Καρέτσα ότι δεν είναι έτοιμος για την είσοδό του στο Signal Iduna Park, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε στο στάδιο.

Ο Καρέτσας, έχοντας αγωνιστεί ξανά στο στάδιο σε φιλικό με τη Ρόμα,  του απάντησε «είσαι, είσαι». Και όπως φάνηκε, ο Κωνσταντέλιας, ήταν απόλυτα έτοιμος, αφού κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις στο ματς με τους Βαυαρούς.

@bundesliga The new #BVB signings are ready 🔥 #fussball #Bundesliga ♬ original sound – Bundesliga

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ