Γκέλα για Ντόρτμουντ, μείωσε την διαφορά από την κορυφή η Μπάγερν

Γκέλα για Ντόρτμουντ, μείωσε την διαφορά από την κορυφή η Μπάγερν

Τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντόρτμουντ πήρε η Χέρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα μετά την νίκη της Μπάγερν επί της Μάιντς η διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους δυο βαθμούς.

Με ένα πέναλτι του Καλού στις καθυστερήσεις του αγώνα η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντόρτμουντ αναγκάζοντας τους βεστφαλούς να βάλουν τέλος στο σερί των 7 συνεχόμενων νικών.

Η ομάδα του Λεσιέν Φάβρ είδε τον Σάντσο να πετυχαίνει δυο γκολ στην αναμέτρηση και να γίνεται πρώτος Άγγλος παίκτης που έχει φέτος άμεση συμμετοχή σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (4 γκολ / 6 ασίστ), με αποτέλεσμα να είναι και πάλι το κεντρικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Στα του ματς η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Σάντσο στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά το γκολ του Καλού στο 41ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι με τον Σάντσο στο 61ο λεπτό αλλά το πέναλτι που έκανε ο Νταν-Αξέλ Ζαγκανού έδωσε την δυνατότητα και πάλι στον Καλού να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όπου και το έκανε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι βεστφαλοί να πανηγυρίσουν την 8η συνεχόμενη νίκη τους.

Την γκέλα της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μάιντς εκτός έδρας μειώνοντας την διαφορά στους δυο πόντους. Η Μάιντς αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστική, όμως ένα τέρμα του Τιάγκο Αλκάνταρα έδωσε την νίκη στους Βαυαρούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χέρτα Βερολίνου 2-2

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Ντίσελντορφ – Βόλφσμπουργκ 0-3

(41’ Βέγκχορστ, 73’ Μπρέκαλο, 80’ Γκίντσεκ)

Αννόβερο – Άουγκσμπουργκ 1-2

(72’ Μπεμπού / 8’ Κεντίρα, 62’ πεν. Φινμπόγκασον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ