Χόφενχαϊμ – Στουτγάρδη 4-0

Χόφενχαϊμ – Στουτγάρδη 4-0

Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Χόφενχαϊμ που φιλοδώρησε με 4 γκολ την ουραγό Στουτγάρδη και πλησίασε στις ευρωπαϊκές θέσεις για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Το πιστοποιεί το μίνι αήττητο σερί 3 αγώνων σε Γερμανία και Champions League, κατά το οποίο έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία έχοντας σκοράρει 10 γκολ!

Τελευταίο θύμα της ήταν η ουραγός Στουτγάρδη. Οι Σουηβοί βρίσκονται έτσι και αλλιώς σε κακή κατάσταση αγωνιστικά. Ήρθε και η αποβολή του Ινσούα μόλις στο 8’ για πολύ επικίνδυνη προβολή και το… γλυκό έδεσε. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μόνο για 45’.

Στο δεύτερο μέρος η τριάδα Μπρένετ, Ζοέλιτον και Μπελφοντίλ έκανε πάρτι. Ο Μπρένετ άνοιξε το σκορ στο 48’ και έφτιαξε το 2-0 του Ζοέλιτον στο 51’, με τον Βραζιλιάνο με τη σειρά του να δημιουργεί και το 3-0 που πέτυχε ο Μπελφοντίλ στο 57’. Ο Αλγερινός ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, κάνοντας το τελικό 4-0 στο 60’, με την ομάδα του να ανεβαίνει στην 8η θέση με 13 βαθμούς και στο -2 από την 6η Λειψία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ