Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 0-2

Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 0-2

Δεν σηκώνει κεφάλι η Κολωνία! Οι Τράγοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Χέρτα Βερολίνου (0-2) και συνεχίζουν να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε η Κολωνία, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χέρτα Βερολίνου (0-2) και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να έχει πανηγυρίσει νίκη στις 12 πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες πριν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 17’ με τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Χορν και έκανε από κοντά το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και μοιραία δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα.

Ο Λέμαν ανέτρεψε τον Ζέλκε και ο Βέβαντ Ιμπίσεβιτς δεν αστόχησε από τον άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο και μετά η Χέρτα έκανε συντήρηση του αποτελέσματος και έκλεισε σωστά τις γραμμές τις με συνέπεια να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Βερολίνου έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση της Μπουντεσλίγκα, ενώ η Κολωνία ηττήθηκε για 11η φορά τη φετινή σεζόν και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 2 πόντους.

Κολωνία (Πίτερ Στέγκερ): Χορν, Μπίσεκ, Λέμαν (84’ Νάρτεϊ), Μέρε, Κλούντερ, Γιόγιτς (46’ Χαντβέρκερ), Οζκάν, Ράους, Οσάκο (72’ Ουαχίμ), Γκιρασί, Πιζάρο

Χέρτα Βερολίνου (Πολ Νταρντάι): Γιάρσταιν, Βάιζερ, Λάνγκαμπ (46’ Τορουναρίγκα), Ρέκικ, Πλάτενχαρτ, Λέκι (84’ Λαζάρο), Σκίελμπρεντ, Μάιερ, Μίτελσταντ, Ζέλκε, Ιμπίσεβιτς (84’ Λούστενμπεργκερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ