Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-1

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-1

Λίγα 24ωρα πριν το ματς με την ΑΕΚ, η Μπάγερν Μονάχου στραβοπάτησε ξανά, μένοντας στο 1-1 με την Φράιμπουργκ και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης (βρίσκεται στο -4).

Την προσεχή Τετάρτη, η Μπάγερν υποδέχεται την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Στις εντός των τειχών υποχρεώσεις της όμως συνεχίζει να προβληματίζει μένοντας στο 1-1 με την (10η στο βαθμολογικό πίνακα) Φράιμπουργκ. Ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ στο 80′ για τους Βαυαρούς, όμως ο Χόλερ εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ που δεν μπορούσαν όμως να αξιοποιήσουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αποδεχθεί τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή και ήταν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Στο 26′ ο Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ της Φράιμπουργκ, ούτε ο Ρόμπεν στο 34′. Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους πρωταθλητές Γερμανίας να επιτίθενται και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται.

Στο 54′ ο Κλέιντιενστ σκόραρε, με το γκολ να μη μετρά για οφσάιντ. Στο 80′ ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει… Ο Χόλερ στο 89′ ισοφάρισε σε 1-1 αναγκάζοντας την Μπάγερν να δεχτεί ακόμα ένα «χαστούκι» μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ η οποία την ίδια ώρα επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της  Βόλσφμπουργκ.

 

Το 1-0:

Το 1-1:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Άουγκσμπουργκ – Νυρεμβέργη 2-2 (11΄ Φινμπόγκασον, 59΄Σχμιντ – 54΄Φουχντς,88΄Μουχλ )

Μπάγερν Λεβρκούζεν – Χόφενχαϊμ 1-4 (30΄Μπελαραντί – 19΄Νέλσον, 34΄Ζοέλιτον, 49΄Γκρίφο, 73΄Ζοέλιτον)

Σάλκε – Ανόβερο 3-1 (57΄Μπένταλεμπ, 71΄Εμπολό, 85΄Ουθ- 70΄Γουέιταντ)

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-1 (27΄ Ρόις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ