Κόβατς: «Είμαστε θυμωμένοι, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Κόβατς: «Είμαστε θυμωμένοι, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Απογοητευμένος δήλωσε ο Νίκο Κόβατς μετά τη νέα γκέλα της Μπάγερν κόντρα στην Φράιμπουργκ (1-1) που την άφησε και πάλι στο -4 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. «Η ομάδα είναι θυμωμένη και λυπημένη για το αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, που την Τετάρτη θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. […]

Απογοητευμένος δήλωσε ο Νίκο Κόβατς μετά τη νέα γκέλα της Μπάγερν κόντρα στην Φράιμπουργκ (1-1) που την άφησε και πάλι στο -4 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. «Η ομάδα είναι θυμωμένη και λυπημένη για το αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, που την Τετάρτη θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Ενάντια σε Αουγκσμπουργκ και Φράιμπουργκ χάσαμε τέσσερις βαθμούς στο 89ο λεπτό. Αυτοί ήταν οι τέσσερις βαθμοί που λείπουν τώρα», είπε στην συνέντευξη Τύπου. «Είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι γι’αυτό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να παίξουμε τον επόμενο αγώνα σε τρεις μέρες και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Πρέπει να σταματάμε τις μπάλες νωρίτερα πριν φτάσουν στην άμυνά μας. Να προσπαθήσουμε να μην άζουμε τον Τζοσούα Κίμιχ σε κίνδυνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ