Η Μπάγερν Μονάχου υποχρέωσε τη σύζυγο του Μίλερ να ζητήσει συγγνώμη από τον Κόβατς

Η Μπάγερν Μονάχου υποχρέωσε τη σύζυγο του Μίλερ να ζητήσει συγγνώμη από τον Κόβατς

Η Μπάγερν Μονάχου ανάγκασε τη σύζυγο του Τόμας Μίλερ να ζητήσει συγγνώμη από τον Νίκο Κόβατς, για ένα επικριτικό σχόλιο που έκανε στη διάρκεια του αγώνα των Βαυαρών με τη Φράιμπουργκ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας εξέδωσε μέχρι και σχετική ανακοίνωση.

Η σύζυγος του Τόμας Μίλερ έκανε ένα επικριτικό σχόλιο στο Instagram για τον Νίκο Κόβατς, κάτι για το οποίο η Μπάγερν Μονάχου την ανάγκασε να απολογηθεί ενώπιον του προπονητή των Βαυαρών.

«Χρειάστηκε 70 λεπτά μέχρι εκείνος (σ.σ. ο Κόβατς) να καταλάβει το προφανές…», έγραψε η Λίζα Μίλερ, με αφορμή το γεγονός ότι ο Κροάτης τεχνικός έβαλε τον Μίλερ στο 71ο λεπτό ως αλλαγή στο ματς με τη Φράιμπουργκ, στο οποίο η πρωταθλήτρια Γερμανίας κατέγραψε ακόμα μία απώλεια (1-1).

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αντιπάλου της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Champions League, γνωστοποιήθηκε ότι η σύζυγος του Τόμας Μίλερ ζήτησε συγγνώμη προς τον Κόβατς και πως εκείνος στην αποδέχθηκε:

«Η Λίζα Μίλερ, σύζυγος του Τόμας Μίλερ, έγραψε στο Instagram για τον προπονητή, Νίκο Κόβατς για την επιλογή του να βάλει τον Τόμας Μίλερ στο 71′ της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ. Η Λίζα ζήτησε συγγνώμη κι Κόβατς την αποδέχθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ