Χένες: «Για πρώτη φορά δεν πάμε στο Ντόρτμουντ ως φαβορί»

Χένες: «Για πρώτη φορά δεν πάμε στο Ντόρτμουντ ως φαβορί»

Ο Ούλι Χένες μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στην Ντόρτμουντ και τόνισε πως οι Βαυαροί μετά από καιρό δεν θα είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

H Μπάγερν συνήθως πηγαίνει στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ ως φαβορί, αλλά αυτή την φορά, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, χαρακτήρισε την ομάδα του «αουτσάιντερ» για το Der Klassiker του Σαββάτου στο «Signal Iduna Park», μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Champions League.

«Δεν μπορείς να πας στο Ντόρτμουντ και να πεις ότι έχεις εξασφαλισμένους τρεις βαθμούς. Η Ντόρτμουντ είχε μια πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής, χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό», δήλωσε μετά τη νίκη της Μπάγερν με 2-0 επί της ΑΕΚ στο Champions League o Ούλι Χένες. «Δεν πάμε στο Ντόρτμουντ ως φαβορί, αλλά ως αουτσάιντερ – για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει να πάμε να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκεί και τότε θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν είναι πάντα τόσο αρνητική η εικόνα μας. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε, έχουμε μια ομάδα σε μετάβαση, ένας νέος προπονητής που πρέπει να μας μάθει και να τον μάθουμε και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί», είπε και πρόσθεσε: «Πριν από τέσσερις εβδομάδες, όλοι διαμαρτύρονταν ότι η Bundesliga γίνεται και πάλι βαρετή και τώρα δεν είναι πλέον βαρετή αλλά συναρπαστική και τώρα δεν σας αρέσει».

Παρά την κακή έναρξη της σεζόν με τον Κόβατς, η Μπάγερν βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ