Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε 3-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε 3-0

Απίθανη Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πανηγύρισε την 8η νίκη της στα τελευταία εννέα ματς και μάλιστα με «τριάρα» (3-0) απέναντι στη Σάλκε, πετώντας την Μπάγερν Μονάχου εκτός τετράδας της Bundesliga!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση (οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα ματς!), επικρατώντας με 3-0 της παραπαίουσας Σάλκε και πετώντας την Μπάγερν Μονάχου εκτός τετράδας της Bundesliga!

Οι Βασιλικοί Μπλε πλέον βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης με μόλις 10 βαθμούς, τη στιγμή που η Αετοί της Φρανκφούρτης ανέβηκαν στην 4η, απέχοντας μάλιστα τρεις βαθμούς από τη 2η Γκλάντμπαχ και όντες σε μια από τις κορυφαίες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας τους σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, ωστόσο στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο εκπληκτικός Λούκα Γιόβιτς, που με δύο προσωπικά τέρματα (61′, 73′), το πρώτο με πλασέ εντός περιοχής και το δεύτερο με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Χάλερ «πυροβόλησε» τελευταίος για το τελικό 3-0 (80′), με τελείωμα μέσα από τη μικρή περιοχή και έπειτα από διαδοχικές κόντρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ