Ρόις: «Μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος»

Ο Μάρκο Ρόις μίλησε για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με την Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως μπορεί να αγωνιστεί ακόμα καλύτερα.

Ρόις: «Μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος» | to10.gr

Ο Μάρκο Ρόις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει στις φετινές του εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ, καθώς ο Γερμανός είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της μέχρι τώρα πορείας των Βεστφαλών. Ο Ρόις τόνισε μεταξύ άλλων πως ναι μεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση φέτος και να παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του αυτή την περίοδο, αλλά έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αναμφίβολα, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και πάντα έλεγα πως μπορώ να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα όταν είμαι υγιής και έχω ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν συμφωνώ με όσα λέγονται ότι αυτή την περίοδο παίζω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να γίνω καλύτερος, αλλά εγώ συνεχίζω να βελτιώνομαι.

Αισθάνομαι πως μπορώ να συμμετέχω στο παιχνίδι συνεχώς, όταν αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση. Η μπάλα περνάει πολύ συχνά από τον άξονα, είμαι πάντα στο επίκεντρο της δράσης και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για εμένα. Έχω πολύ καλή οπτική του παιχνιδιού από αυτή η θέση. Είμαι σίγουρος πως αν θέλω να έχω πολύ καλή απόδοση και να πετύχω υψηλούς στόχους, αυτή είναι η καλύτερη θέση στο γήπεδο για εμένα».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο