Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

Η Χέρτα επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0 στο Βερολίνο και βρέθηκε στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, η Χέρτα νίκησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0 στο Βερολίνο, χάρη σε γκολ του Γκρούγιτς και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Πολύ γρήγορος ρυθμός από τα πρώτα λεπτά στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο απειλητικοί και να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ με τους Χάλερ στο 10′, Ντα Κόστα στο 20′ και Ρέμπιτς στο 38′. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, είχαν δύο καλές στιγμές αυτές με τον Τορουναρίγκα στο 17′ και τον Γκρούγιτς στο 26′. Ο τελευταίος, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βερολίνου στο 40ο λεπτό με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πλάτενχαρτ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Χέρτα και σκόραρε στο 50′ με τον Σέλκε, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και άλλη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα. Από εκείνο το σημείο και μετά η Άιντραχτ κυριάρχησε και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ