Μπάγερν Μονάχου: Υπόνοιες περί απόσυρσης από τον 22χρονο Κομάν

Μπάγερν Μονάχου: Υπόνοιες περί απόσυρσης από τον 22χρονο Κομάν

Ο 22χρονος Κίνγκσλεϊ Κομάν της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι σκέφτεται θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι διαδοχικοί τραυματισμοί.

Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί του Κίνγκσλεϊ Κομάν στον αστράγαλο, έχουν οδηγήσει τον 22χρονο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου σε σκέψεις απόσυρσης, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Γάλλους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών.

Στις δηλώσεις του υποστήριξε πως σε περίπτωση που του γίνει πρόταση για τρίτο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπίσει πιθανό τραυματισμό, δεν θα την αποδεχθεί, αφήνοντας υπόνοιες περί απόσυρσης, αφού «θα οδηγηθώ σε άλλη ζωή, μια ανώνυμη ζωή».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν τραυματίστηκα, ήταν το τέλος του κόσμου για μένα. Εύχομαι να μη χρειαστεί να τα ζήσω ξανά όλα αυτά, αρκετά πλέον. Δεν θα αποδεχθώ τρίτο χειρουργείο, ίσως να σημαίνει ότι το πόδι μου δεν κάνει γι’ αυτό το επίπεδο. Μετά θα οδηγηθώ σε άλλη ζωή, μια ανώνυμη ζωή», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του μετά το ματς της Μπάγερν με τη Νυρεμβέργη για την Bundesliga (3-0).

Ο Κομάν έλαμψε κατά τη θητεία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των Βαυαρών, ο οποίος ανέδειξε τον πρώην άσο των Γιουβέντους και Παρί Σεν-Ζερμέν. Τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει αγωνιστεί σε συνολικά 43 ματς στην Bundesliga, με μόλις τρία εξ αυτών να είναι τη φετινή περίοδο. Δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, η Μπάγερν ποντάρει πολλά στον Γάλλο εν όψει των προσεχών ετών, επιθυμώντας να τον κρατήσει στο ρόστερ της και να τον εξελίξει περαιτέρω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ