Συζητήσεις Ντόρμουντ με Φαβρ για ανανέωση

Συζητήσεις Ντόρμουντ με Φαβρ για ανανέωση

Οι άνθρωπο της Ντόρτμουντ δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Ελβετού προπονητή και έτσι αναμένεται λίαν συντόμως να του προτείνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μετά από 14 αγωνιστικές, η Ντόρτμουντ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, έχοντας 36 βαθμούς. Αυτή η συγκομιδή τη φέρνει 7 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μενχενγκλάντμπαχ και 9 ολόκληρους πάνω από τη… μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Ετσι οι άνθρωποι της Μπορούσια δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απολύτως ευχαριστημένοι από την δουλειά που πραγματοποιεί στην ομάδα τους ο Λουσιέν Φαβρ. Γι αυτό ακριβώς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας η οποία εκπνέει το 2020.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ruhr Nachrichten» η διοίκηση των Βεστφαλών προτίθεται να προτείνει σύντομα στον 61χρονο Ελβετό τεχνικό  να ανανέωσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2022!

«Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις το προσεχές διάστημα. Αυτό θα συμβεί εσωτερικά, με τον Λουσιέν και τον ατζέντη του. Είναι λογικό. Το κλαμπ είναι ικανοποιημένο με την δουλειά του νέου προπονητή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ