Κοντά στην Bundesliga ο Ιντέγε!

Κοντά στην Bundesliga ο Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, θέλει να βάλει τέλος στον κινεζικό… εφιάλτη του και προσπαθεί να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο της Bundesliga.

Ο Ιντέγε Μπράουν, μετά από μια καλή θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα που έφτασε στο αποκορύφωμά της με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στην Κίνα για λογαριασμό της Τιαζίν Τέντα και κάπου εκεί… χάθηκε από τα ποδοσφαιρικά ραντάρ. Για ενάμισι χρόνο τώρα ταλαιπωρείται στο εν λόγω πρωτάθλημα και πλέον με έναν χρόνο να απομένει ακόμα στο συμβόλαιό του προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει μεταγραφή. Μάλιστα, η Bundesliga είναι το πρωτάθλημα που προτιμά καθώς πιστεύει πως εκεί μπορεί στα 30 του πλέον να θυμίσει τον προ διετίας παίκτη.

Ο ίδιος ο διεθνής με τη Νιγηρία επιθετικός, μιλώντας στο sports247.ng, δεν έκρυψε την επιθυμία του να φύγει και να αγωνιστεί στη Γερμανία αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συζητήσεις και πως αυτή η στιγμή δεν είναι και τόσο μακριά στην καριέρα του:

«Έχω παίξει για πέντε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και είναι μια εμπειρία που θα ήθελα να τη ξαναζήσω. Περιμένω να τα καταφέρω να πάρω μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ευελπιστώ πως θα έχω στα χέρια μου μια συμφωνία στις επόμενες μέρες. Η Bundesliga είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ πριν κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ