«Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Ατλέτικο για Ερνάντεζ»

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Ατλέτικο για Ερνάντεζ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν δήλωσε ότι δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο οι δυο ομάδες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου θεωρεί «μη ρεαλιστική» τη μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Ερναντέζ, στο βαυαρικό σύλλογο, ο οποίος αναζητεί ικανούς αμυντικούς για την ενίσχυση της ομάδας. «Είχαμε συζητήσεις που θα συνεχιστούν, αλλά η άφιξη του αυτό το χειμώνα δεν είναι ρεαλιστική», δήλωσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στη Bild, με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να λήγει στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Ερναντέζ, που ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που θριάμβευσε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, έχει μια χρηματιστηριακή αξία που εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο είναι 80 εκατ. ευρώ. Ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά ως αριστερός και κεντρικός αμυντικός, παραμένει ψηλά στο μεταγραφικό ενδιαφέρον της Μπάγερν, όπως και ο νεαρός εξτρέμ της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

«Θέλουμε να αποκτήσουμε αυτόν τον παίκτη, και είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τις ικανότητές του. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Τσέλσι», δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς. Πρόσφατα ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, άσκησε σκληρή κριτική στην Μπάγερν, την οποία κατήγγειλε για «αντιεπαγγελματική» προσέγγιση του νεαρού Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Ο γερμανικός σύλλογος απέκτησε πρόσφατα άλλους δύο νεαρούς παίκτες, τον 18χρονο Καναδό επιθετικό Αλφόνσο Ντέιβις και τον 22χρονο Γάλλο διεθνή Μπενζαμέν Παβάρ, ο οποίος όμως θα ενσωματωθεί στην ομάδα της από την 1η Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ