Χέρτα – Σάλκε 2-2

Χέρτα – Σάλκε 2-2

Χέρτα και Σάλκε ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο Βερολίνο, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια τους να βρεθούν στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χέρτα και Σάλκε ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο Βερολίνο, σε ένα χορταστικό ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 17′ με τον Κονοπλιάνκα. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 39′ με τον Γκρούγιτς, ωστόσο στο 44′ βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ, καθώς ο Ουτ έκανε το 1-2 για την ομάδα του. Ο Ιμπίσεβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε εκ νέου για τη Χέρτα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στο δεύτερο μέρος, στο οποίο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Έτσι η Χέρτα έφτασε τους 28 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Βόλφσμπουργκ στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σάλκε παρέμεινε στην 12η θέση με 22.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ