Καταργούνται οι αγώνες της Δευτέρας

Καταργούνται οι αγώνες της Δευτέρας

Οι επικεφαλής του γερμανικού ποδοσφαίρου έχουν αποφάσισαν να καταργηθούν οι αγώνες της Δευτέρας και η οριστική απόφαση θα ληφθεί όταν θα επαναδιαπραγματευθούν τα επόμενα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η τρίτη συνεχής ισοπαλία της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα καταγράφηκε στη διάρκεια της «Monday Night», την 22η αγωνιστική. Οι Βεστφαλοί έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης, με αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας βρέθηκε στο επίκεντρο μιας περίεργης διαμαρτυρίας, εκ μέρους των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Όπως ανέφερε ο Sky, η μορφή του καλανταριού που δημιουργήθηκε και θέλει την εκάστοτε Δευτέρα ως τελευταία ημέρα κάθε αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα δεν αρέσει καθόλου στους Γερμανούς ποδοσφαιρόφιλους. Γι΄ αυτόν το λόγο, με την ευκαιρία ενός κόρνερ για την Μπορούσια που πήγε να εκτελέσει ο Σάντσο, ο ταλαντούχος 19χρονος Άγγλος «βομβαρδίστηκε» με μαύρες μπάλες τένις!

Μια πρωτότυπη έκφραση απογοήτευσης για τα παιχνίδια που διεξάγονται την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, αλλαγή η οποία ουδέποτε αφομοιώθηκε από τους παραδοσιακούς Γερμανούς φιλάθλους.

Η αντίδραση, πάντως, είχε αποτέλεσμα, αφού ήταν αυτή η συλλογική διαμαρτυρία που ώθησε την Ομοσπονδία να επανεξετάσει τη θέση της. «Η DFL μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η απόφαση να εγκαταλείψει τα παιχνίδια της Δευτέρας έχει ήδη ληφθεί, όταν θα επαναδιαπραγματευθούν τα επόμενα τηλεοπτικά δικαιώματα», δήλωσαν οι επικεφαλής του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ