Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-1

Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-1

Ήττα - σοκ υπέστη η Ντόρτμουντ το βράδυ της Παρασκευής από την Άουγκσμπουργκ (2-1) κι ως εκ τούτου η Μπάγερν έχει την ευκαιρία να τη ρίξει από την κορυφή αν επικρατήσει το Σάββατο επί της Γκλάντμπαχ.

Πρόσκαιρη ήταν η ανάκαμψη της Ντόρτμουντ μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν την περασμένη Κυριακή, μιας και η πρωτοπόρος της Bundesliga «επέστρεψε» στα κακά αποτελέσματα!

Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν από την Αουγκσμπουργκ με 2-1 και μπήκαν σε μπελάδες αφού με νίκη το Σάββατο (02/03) η Μπάγερν Μονάχου πιάνει κορυφή!

Οι γηπεδούχοι, που δίνου μάχη για να παραμείνουν στα σαλόνια του γερμανικού πρωταθλήματος, πήραν σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στους Βεστφαλούς, που στα πέντε τελευταία ματς μετρούν μία ήττα, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.

Οι Βαυαροί αύριο (2/03), εφόσον επικρατήσουν εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ, θα «πιάσουν» στην κορυφή την Ντόρτμουντ ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Η 7η εφετινή συμμετοχή του Κώστα Σταφυλίδη με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ δεν ήταν καθόλου μα καθόλου γούρικη. Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, τραυματίστηκε μόλις στο 17ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Αυστριακό, Τίγκλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ