Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 4-2

Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε 4-2

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με ανατροπή 4-2 και «βύθισαν» ακόμα περισσότερο την Σάλκε - Παραπαίουν οι Βασιλικοί Μπλε, που μεσοβδόμαδα έχουν τη ρεβάνς με τη Σίτι για το Champions League.

Μετά από 3 σερί ισοπαλίες, η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε το αήττητο που έχει τις τελευταίες 8 αγωνιστικές (3 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Η ομάδα του Κόφελντ επιβλήθηκε εντός έδρας με 4-2 της παραπαίουσας Σάλκε, στο εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέσης, σε αντίθεση με την αντίπαλό της, που εάν συνεχίσει έτσι θα κινδυνεύσει ακόμη πιο σοβαρά με υποβιβασμό!

Πάνω από ενάμιση μήνα έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης οι «βασιλικοί μπλε» και συγκεκριμένα από τις 20 Ιανουαρίου, όταν είχαν επιβληθεί της Βόλφσμπουργκ με 2-1 στο Γκελζενκίρχεν. Έκτοτε ξεκίνησε ένας αγωνιστικός… κατήφορος, που μεταφράζεται με το αποψινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε 5 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Όλα αυτά, τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχαντ», για τους «16» του Champions League. Η γερμανική ομάδα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-3 του πρώτου αγώνα απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου» αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ