Συμφωνία 800 εκατομμυρίων ευρώ για τη Μπάγερν και στο βάθος… Χάμες

Συμφωνία 800 εκατομμυρίων ευρώ για τη Μπάγερν και στο βάθος… Χάμες

Συμφωνία που θα της αποφέρει το ασύλληπτο ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ με την BMW ανακοίνωσε η Μπάγερν. Σίγουρος ο Ρουμενίνγκε για την παραμονή Χάμες.

«Χρυσό» deal με την αυτοκινητοβιομηχανία BMW ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές να αποφέρει στο σύλλογο το εξωπραγματικό ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος χρόνου.

Το συμβόλαιο με την AUDI λήγει το 2025 και οι Βαυαροί κινήθηκαν γρήγορα ώστε να διαβεβαιωθούν πως ο σύλλογος θα παραμείνει οικονομικά εύρωστος και την επόμενη δεκαετία. Μάλιστα, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να ξεκινήσουν τη νέα συνεργασία όσο το δυνατόν συντομότερα, πράγμα που ενδέχεται να οδηγήσει σε ένα πρόωρο «διαζύγιο» με τον τρέχον χορηγό.

Πάντως, όπως έκανε εμφανές ο πρόεδρος των Βαυαρών, Κάρλ Χάιντζ Ρουμενίνγκε, οι ιθύνοντες της Μπάγερν έχουν ήδη καταλήξει για το που θα δαπανηθούν τα πρώτα εκατομμύρια μετά τη νέα συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τόνισε εμμέσως πως στο Μόναχο θα αποπληρώσουν τα απαιτούμενα 42 εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Χάμες Ροντρίγκεζ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι σίγουρος πως ο Χάμες θα αγωνίζεται σε εμάς του χρόνου. Ο Κόβατς εκτιμά τις ικανότητές του» ήταν τα λόγια του ξεκαθαρίζοντας μια και καλή το μέλλον του Κολομβιανού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ