Για πάντα στην Ντόρμουντ ο Ρόις

Για πάντα στην Ντόρμουντ ο Ρόις

Ο ηγέτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στους Βεστφαλούς σύμφωνα με… επίσημα χείλη.

Ο Μάρκο Ρόις είναι ένας από τους καλύτερους Γερμανούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και από τους πιο άτυχους μιας και μια σειρά από τραυματισμούς δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα αντιστοιχούσε στο τεράστιο ταλέντο του.

Παρόλα αυτά όμως, ο 29χρονος επιθετικός που αγωνίζεται για 7η σερί χρονιά στους Βεστφαλούς έχει καταφέρει να αφήσει την σφραγίδα του στο κλαμπ καθώς μετράει ήδη 115 γκολ και 72 ασίστ σε σύνολο 235 εμφανίσεων . Φέτος ειδικά δείχνει πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τους τραυματισμούς και ηγείται της προσπάθειας της Ντόρτμουντ για ένα ακόμα πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2011-2012, αφού μετράει ήδη 15 γκολ και 8 ασίστ σε 22 εμφανίσεις στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Αυτά βλέπουν στην ομάδα της Βόρειας Ρηνανίας και θέλουν να τον κρατήσουν για πάντα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Χαρακτηριστικά όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίκαελ Τσορκ, μιλώντας στην εφημερίδα Sport Bild, πρόθεση των ιθυνόντων είναι να κλείσει την καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνιζόμενος μπροστά στο «Κίτρινο Τείχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ