Η Ντόρτμουντ δωρίζει 1 εκατ. ευρώ για το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ

Η Ντόρτμουντ δωρίζει 1 εκατ. ευρώ για το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ

Δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για την επέκταση του μουσείου του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ θα κάνει η Ντόρτμουντ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την απόφασή της να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την επέκταση του μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ έκανε γνωστή η Ντόρτμουντ.

Ο γερμανικός σύλλογος ακολούθησε τα βήματα των Daimler, Volkswagen, Deutsche Bank και Deutsche Bahn, που με τη σειρά τους πρόσφεραν ανάλογο ποσό για τα έργα στην Ιερουσαλήμ.

«Η υποστήριξή μας αφορά ένα νέο εγχείρημα για το μνημείο, το σπίτι των συλλογών, όπου περισσότερα από χίλια συγκεντρωμένα αντικείμενα περιγράφουν την ιστορία του Ολοκαυτώματος, μέσα από μεμονωμένες ιστορίες» ανέφερε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Βεστφαλών, Χανζ Γιόαχιμ Βάτσκε.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ