Σάλκε – Χόφενχαιμ 2-5

Σάλκε – Χόφενχαιμ 2-5

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σάλκε, που ηττήθηκε (και) από την Χόφενχαιμ εντός έδρας με το βαρύ 5-2 και συνεχίζει να παραπαίει στην Μπουντεσλίγκα.

Αυτή η Σάλκε, φαίνεται πως το χει βάλει στόχο να υποβιβαστεί… μόνη της. Οι «βασιλικοί μπλε» γνώρισαν ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Χοφενχάιμ με 5-2 και βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εντός έδρας από τις 6 Φεβρουαρίου και ένα παιχνίδι με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την πολύ καλή φετινή της πορεία και βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν θέση στην… Ευρώπη για την επόμενη χρονιά, καθώς βρίσκονται στην 6η θέση με 50 βαθμούς.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, ο Μπεφοντίλ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ για την Χόφενχαιμ. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, με τον Κράμαριτς να σκοράρει στο 45′ για το 0-2.

Η Σάλκε αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλιτζούρι στο 60′, ωστόσο τα χειρότερα ήταν μπροστά της. Και αυτό γιατί η Χόφενχαιμ βρήκε τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Στο 65′ ο Σαλάι σκόραρε για το 1-3, με τον Αμίρι 8 λεπτά αργότερα να κάνει το 1-4 και τον Μπεφοντίλ στο 80′ να κάνει 5 τα γκολ της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 5-2 στο 90′ με τον Μπουργκστάλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ