Θόργκαν Αζάρ: «Συμφώνησα με Ντόρτμουντ»

Θόργκαν Αζάρ: «Συμφώνησα με Ντόρτμουντ»

Ο μικρός αδερφός του Εντέν Αζάρ αποκάλυψε πως έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Ντόρτμουντ και πλέον το μόνο που απομένει για τη μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Γκλάντμπαχ.

Ο Θόργκαν Αζάρ αποτελεί το μήλον της έριδος για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Λίβερπουλ, με τις δυο συλλόγους να βρίσκονται εδώ και καιρό σε μονομαχία για την υπογραφή του Βέλγου άσου.

Πριν από μερικό διάστημα, δημοσιεύματα ήθελαν τους «ρεντς» να προσφέρουν μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ στη Γκλάντμπαχ για να τον αποκτήσουν, όμως ο ίδιος προτιμούσε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ίδιος έχει προβεί ήδη σε προφορική συμφωνία με τους Βεστφαλούς και πλέον περιμένει να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες.

«Έχω συμφωνήσει με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχουμε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία μας και τώρα περιμένω να τα βρουν οι δυο ομάδες. Βρίσκονται σε συζητήσεις» ήταν τα λόγια του.

Πάντως, τα «πουλάρια» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή, με τον Αζάρ να δεσμεύεται με συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ