Ντόρτμουντ: Τιμωρία δυο αγωνιστικών στον Ρόις

Ντόρτμουντ: Τιμωρία δυο αγωνιστικών στον Ρόις

Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε από τη γερμανική Ομοσπονδία ο Μάρκο Ρόις για την αποβολή του στο ντέρμπι με τη Σάλκε.

Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα από τη Σάλκε με 4-2 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η Ντόρτμουντ είδε δυο ποδοσφαιριστές της να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα κόντρα στους «βασιλικούς μπλε» και να τίθενται νοκ άουτ για το επερχόμενο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο λόγος φυσικά για τους Μάριους Βολφ και Μάρκο Ρόις οι οποίοι πήραν νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας έτσι την ομάδα τους να παίζει με εννιά παίκτες πριν από τη λήξη.

Πάντως, μετά και από απόφαση της αρμόδιας αρχής, ο Μάρκο Ρόις θα αναγκαστεί να λείψει στα δυο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, αφού τιμωρήθηκε με ποινή δυο αγωνιστικών.

Με βάση τα παραπάνω, ο αρχηγός των Βεστφαλών θα χάσει τα ματς με Βέρντερ Βρέμης αλλά και με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, γεγονός που αναμένεται να αποδειχθεί σημαντικό πλήγμα στις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» να καλύψουν τη διαφορά από τη Μπάγερν και να σηκώσουν τη σαλατιέρα.

Όσον αφορά το Βολφ, ο Γερμανός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για άλλον αγώνα της τρέχουσας φετινής σεζόν.

https://twitter.com/BlackYellow/status/1122847346369417222

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ