Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 2-2

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 2-2

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν υπολόγισε τον Πιζάρο, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και στέφει πρωταθλήτρια την Μπάγερν Μονάχου.

Τι και αν προηγήθηκε με 2-0 μέσα στην Βρέμη; Η Ντόρτμουντ κατάφερε να «αυτοκτονήσει» στο ματς με την Βέρντερ και να έρθει ισόπαλη (2-2), μειώνοντας απελπιστικά τις πιθανότητες της για την κατάκτηση του τίτλου.

Μέσα σε πέντε λεπτά (70΄-75΄), οι Βεστφαλοί έχασαν το προβάδισμα των δυο τερμάτων που είχαν αποκτήσει, με τον πρώην Βαυαρό, Κλαούντιο Πιζάρο, να ισοφαρίζει και να στέλνει την κούπα στο Μόναχο, καθώς η Μπάγερν πλέον χρειάζεται μόλις μια νίκη για να «κλειδώσει» ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Πούλισιτς, μετά από προσωπική του ενέργεια, ενώ στο 41΄ ο Αλκάθερ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0, όπου και ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλκάθερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παβλένκα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στην συνέχεια ήρθε η αντεπίθεση της Βέρντερ.Ο Μοχβάλντ στο 70′ μείωσε σε 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπούρκι, με τον Ελβετό τερματοφύλακα να έχει κάνει λάθος εκτίμηση στην συγκεκριμένη φάση.Ενώ, Κλαούντιο Πιζάρο, με έναν κεραυνό πέντε λεπτά αργότερα  ισοφάρισε για την Βέρντερ Βρέμης και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος έστειλε το πρωτάθλημα πιο κοντά στο Μόναχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ