Φεύγει από τη Μπάγερν Μονάχου ο Ριμπερί

Φεύγει από τη Μπάγερν Μονάχου ο Ριμπερί

Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε πως ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Μόναχο, με ένα σημαντικό κεφάλαιο να κλείνει για τους Βαυαρούς.

Δύο ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες για την ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο λόγος φυσικά για τους Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί.

Οι δύο παίκτες πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μέρος της καριέρας τους στην ομάδα της Βαυαρίας και είναι από τους κύριους λόγους των επιτυχιών που είχε η Μπάγερν τα τελευταία χρόνια σε Γερμανία και Ευρωπή.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως ο Γάλλος θα αποχωρήσει και μάλιστα μέσα στο 2020 θα πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας που θα είναι αφιερωμένος στον Γάλλο και τον Ολλανδό εξτρέμ.

Ο Ριμπερί στο διάστημα της παρουσίας του στη Μπάγερν κατάγραψε στο ενεργητικό του, 422 συμμετοχές, με τον ίδιο να πετυχαίνει 123 γκολ και να μοιράζει 183 ασίστ. Ακόμη έχει πανηγυρίσει με την φανέλα των Βαυαρών, την κατάκτηση 1 Champions League, 8 πρωταθλημάτων Γερμανίας, 5 Κυπέλλων και 1 Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Από την άλλη ο Ρόμπεν έχει συμμετάσχει σε 306 αγώνες, πετυχαίνοντας 143 γκολ και μοιράζοντας 101 ασίστ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ