Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 6-1

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 6-1

Με σπασμένα τα φρένα η Λεβερκούζεν επικράτησε με 6-1 της Άιντραχτ και πλέον την έπιασε στη μάχη που δίνουν αμφότερες για έξοδο στο Champions League.

H Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξένησε στην BayArena την… άδεια από δυνάμεις και καθαρό μυαλό, Άιντραχτ Φρανκφούρτης που δίνει παράλληλη μάχη για το Europa League κόντρα στην Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί για ένα ημίχρονο, διέλυσαν με 6-1 την Αϊντραχτ και την έπιασαν στην τέταρτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του.

Τον χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Χάβερτζ για να ακολουθήσουν οι Μπράντ (13’), Αλάριο (23’, 34’), Αρανγκίς (28’), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με αυτογκόλ ο Χίντερεγκερ στο 36’. Ο Κόστιτς το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 14’ για το τελικό 6-1 που διαμορφώθηκε σε 34’!!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, παρά το ευρύ σκορ του σημερινού (5/5) αγώνα, η Αϊντραχτ διατηρεί το πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων και θεωρητικά έχει ακόμη το προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, την οποία διεκδικούν επίσης, πέραν της Λεβερκούζεν, η Γκλάντμπαχ, η Βόλφσμπουργκ και η Χοφενχάιμ.

https://streamable.com/5zdtu

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ